Medlemsside

Nulstil glemt Kodeord

Lydfiler til nogle af vore sange

Julekoncerter

Vigerslev kirke den 3. dec. møde kl 13:30 koncert kl.15:00

Vi skal synge sammen med Langesøkoret og Langesøkoret er inviteret til at deltage i vores øvegang 21. og 28. nov.

Fredens kirke tirsdag den 5. dec. møde kl 18 koncert kl 19:30

Bederslev kirke den 10. dec. møde 17:30 koncert 19:00. 

Nyt fra koret

Nyt fra Karen

Hej kormedlemmer!

Vi er jo ved at være igennem det meste af juleprogrammet, men – som Lene påpegede i aftes – så har vi ikke øvet: ”In the bleak med winter”, ”Glade jul” og kun lige rørt ved ”This little light of mine”. Det gør vi noget ved på tirsdag.

Ang. ”In the bleak mid winter”, så har Niels Ebbe lagt lydfiler ud, men det største ”problem” med den sats er teksten, en gammel festsangskriver som mig går højt op i, at alle vers indeholder de samme stavelser, det tog de ikke så tungt i fordums tid, så: i vers to og tre starter verset med en stavelse mere, end der er i de øvrige vers. Det gentager sig rundt omkring…. Opfordring: prøv at øve teksten igennem nogle gange, så det ikke kommer som en overraskelse 

………………………………………

Vi skal synge flg. satser sammen med Langesøkoret:

Hvad er det, der gør jul til noget særligt

Glade jul

Julen er en indre fortælling.

Langsøkoret kommer jo og øver sammen med os den 21. og den 28. nov. Jeg har foreslået, vi har fælles øvning fra 19.15 til 20.30, og så går vi videre med resten af vores eget program efter kaffepausen.

……………………………………….

Ang. sæsonstart 2024: Niels Ebbe mener, vi skal gøre det til en tradition at starte med en Hellig tre kongers – spise-sammen-ting. Vi starter derfor det nye år med fællesspisning tirsdag den 9. jan. Kl. 18.00, korprøve, når vi har fået tygget af munden.

…………………………………………………………..

Ang. stemmetræning med ekstern underviser: Jutta har fået kontakt til en meget dygtig mand – Ole Jørgensen – der vil komme og træne med os søndag den 22. sept. 2024 fra 12 – 17. Det er langt ud i fremtiden, men så ved I altså, hvad vi har i tankerne.

………………………………………………..

På gensyn til effektiv øvning den 7, den 14, den 21. og den 28. november.

Det ser ikke umiddelbart ud til Kunstforeningen skal bruge Sognegården den 7. nov., men hvis de skal, så øver vi jo bare i kirken. Og hov, så er det jo første tirsdag i måneden, mon nogen vil medbringe lidt sødt til kaffen (hvis vi nu forsøger at lave varm kaffe til jer ).

Bedste hilsener til alle fra Karen.