Kor 72 sender os nyheds hilsen

Kære korsangere og nyhedsbrevsmodtagere

 

Nyt år. Ny korsæson. Nye korstævner.

 

Men allerførst: TAK FOR ET FLOT 50-ÅRS JUBILÆUMSÅR DER GIK I KOR72.

TAK fordi I var så utroligt mange, der var med til at fejre korsangen som deltagere til korstævner eller som publikum til koncerter. I kan gense flere stemninger og historier fra året på jubilæumssiden HER

Vi har endvidere samlet en lille kavalkade af stemningsbilleder fra årets aktiviteter. Se med HER (videoen ligger også på Kor72 Facebook).

2023 fortsætter med en varieret buket af korstævner hele året igennem. Vi vil gerne sætte spot på foråret, hvor vi allerede har afviklet et korstævne i januar. I denne weekend afholdes stævner både i Aarhus og Roskilde, og vi har netop lukket tilmeldingen til det rytmiske internatstævne på Askov i marts.

FRA PALESTRINA TIL PÄRT: 10. – 12. marts

Kor72 samarbejder med mange musikinstitutioner og festivaler, næste gang i marts måned med Aarhundredets Festival i Aarhus. Temaet er GRÆNSER og vi lancerer et nyt og inspirerende korstævne:

Vi prøver grænser med kormusikken, når musiker Kristoffer Fynbo med sine elektroniske effekter leger med lyden af klassiske korperler, dirigeret af Jonas Rasmussen. Jysk Akademisk Kor er stamkor.

KLIK HER for at læse mere, og tjek også videoer ud med Jonas og Kristoffer. Tilmeld dig straks og senest d. 8. februar.

POP I PROVINSEN: lørdag d. 18. marts

Anders Hornshøj står som instruktør i spidsen for en dag med arrangementer fra bedste pophylde: Velkommen til Aalborg, hvor Anders med sit store engagement og sanglige knowhow sætter gang i en korfest. KLIK HER og tilmeld dig senest d. 23. februar.

HOPE: 24.-26. marts

Vi fortsætter i København og har inviteret John Høybye til korstævne med sit oratorie HOPE som akkompagneres af en jazzkvartet med Mads Granum ved tangenterne. Værsgo: Læs mere HER og tilmeld dig senest d. 20. februar.

KLASSISKE PERLER: 15.-16. april

Vi har inviteret den unge inspirerende dirigent Mathias Skaarup Sørensen til at stå for et gedigent traditionelt klassisk korstævne, med satser fra kendte komponister som fx. Mendelssohn og andre elskede klassikere af ældre og lidt nyere dato.

KORSANGENS DAG: 13. maj

Inspireret af de meget vellykkede medlemsfester flere steder i landet i jubilæumsåret vil Kor72 gerne samarbejde med så mange kor i hele Danmark som muligt og indbyde til at være med til at skabe KORSANGENS DAG. Det håber vi, at I som medlemskor vil være aktive omkring og byde ind til, så vi kan fylde Danmark med korlyd denne lørdag i foråret.

Info om dagen og invitation følger til alle medlemskor inden vinterferien.

FAMILIEKORSTÆVNE I TØNDER I SOMMERFERIEN: uge 30, d. 23.7.-29.7.

Tag hele familien med, når Kor72 samler flere generationer til en uges korsang i skønne Tønder. Vi synger sammen og hver for sig i grupper, hvor vi har samlet et stjernehold med Line Groth til rytmisk voksengrp., Søren Birch til klassisk voksengrp., Philip Eick til Syngs ungdomsgruppe og Helene Blum & Kirsten Busk til børnegruppen.

Læs mere på hjemmesiden: tilmelding åbner snarest.

Lad jer inspirere af de mange gode korstævner. Vi glæder os til at se jer – og tag korvennerne med.

Så er der vist blot at sige, at Kor72 ønsker alle en god ny korsæson i korene

På gensyn

Kor72